Beställ porträttmålning
Min ateljé finns i Båstad, på Bjärehalvön i Skåne. Många av mina beställningar kommer dock från Malmö, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och övriga Sverige, så logistiken går alltid att lösa på ett eller annat sätt.
Jag målar på uppspänd canvas och målningen levereras färdig att hängas upp på väggen. Duken häftas på baksidan, vilket ger en modern look. Vill du ha en kompletterande träram ordnar jag en sådan mot en extra kostnad på ca 800 kr.
Tidsåtgången beror på hur många andra åtaganden jag har och hur komplex målningen är. En fingervisning är 6–12 veckor från fotografering till färdigt porträtt.

Fotografering
Jag arbetar helst inte efter fotografier som andra tagit. Mina idéer kring ljus, pose, kläder och accessoarer är en unik process för varje individ och det går inte att förmedla dessa tankar till någon annan. Jag kan göra undantag under speciella omständigheter, förutsatt att fotoförlagan är tillräckligt bra, men så långt det är möjligt sköter jag fotograferingen själv.
En fotosession tar en dryg timme i min fotostudio och ingår i priset när du beställer porträtt. Fotografierna behåller jag för mig själv och visas inte för någon annan.

Priser
Exemplen nedan gäller mina vanligaste storlekar. För två eller flera personer i samma målning, eller om du har andra önskemål, be om prisförslag. Kontakta mig om du har ytterligare funderingar eller om du är redo att gå vidare med en beställning. Därefter bestämmer vi detaljer och tid för fotografering.

Ansiktsporträtt
Utan händer
Olja på duk 
ca 35 × 50 cm

4 900 kr

Halvkroppsporträtt
Med händer
Olja på duk
ca 70 × 100 cm

6 900 kr

Helkroppsporträtt
Med händer och fötter
Olja på duk
ca 100 × 150 cm

17 900 kr

Efter fotograferingen, innan jag börjar måla, behöver jag en handpenning på 25% av beloppet för att täcka materialkostnaderna. Resterande 75% betalas vid leverans. Ifall du inte har möjlighet att hämta tavlan kan jag emballera och frakta den, förutsatt att du står för avgifterna.
Det går bra att betala på något av följande sätt:
– Banköverföring till mitt företagskonto
– Kontant
– Swish
Jag accepterar kortbetalningar via Paypal men då läggs deras serviceavgift på 3,4% ovanpå totalbeloppet. För övriga betalsätt tillkommer inga extrakostnader. Jag bedriver enskild firma och är godkänd för F-skatt. Mitt företag är inte momsregistrerat.